Een elektrische step
Volledig scherm
Een elektrische step © JVDS

Bij bijna 1 op de 5 ongevallen met e-step was kind jonger dan 16 jaar betrokken

Wie jonger is dan 16, mag vanaf 1 juli niet meer met een elektrische step rijden. Dat zal het aantal ongevallen hoogstwaarschijnlijk naar beneden duwen: die leeftijdsgroep zorgt voor bijna 20% van alle accidenten met e-steps. 

9 reacties

 • Henri Demeer

  3 dagen geleden
  Totaal verbieden op de openbare weg
 • Karel van Velzeke

  3 dagen geleden
  dat wil zeggen dat 4 op de 5 ouder is dan 16 en zegt dus eigenlijk niets .
 • Carolus Vif

  3 dagen geleden
  reden ze maar max 25 , ik zie er hier veel voorbijvliegen die duidelijk harder rijden , liefst nog met 2 erop , heb er al 1 zonder handen zien rijden hij leunde tegen het stuur om het recht te houden want hij had beide handen nodig voor zijn smartfone ,
 • Patrick Moorthamer

  3 dagen geleden
  Ze mogen niet op voetpad, maar hier rijden de fietsers op voetpad en wordt niks aan gedaan e en de reden daarvan is omdat het hier te druk is en te smal op de rijbaan voor veilig te kunnen fietsen.
 • Marc Vanderbeken

  3 dagen geleden
  Iemand met een bromfiets A (die 25km per uur doe) Moet een helm dragen Waarom die steps niet die veel gevaarlijker is
 1. Hoe ex-schepen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”
  Beringen

  Hoe ex-sche­pen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”

  Ex-schepen Ahmet Koç (45) uit Beringen moest zich in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor inbreuken op de drugswet. Hij werd betrapt met cannabis, GHB, cocaïne en Kamagra-pillen. Maar het gaat al langer slecht met de ex-politicus, die ooit nog raadgever was van vicepremier Vande Lanotte (Vooruit) en schepen in Beringen was. In 2018 overleefde hij nog een aanslag, toen hij vier kogels ontweek.
 2. “Vlaams Belang zal niets bijdragen in een regering”, volgens N-VA voorzitter Bart De Wever: “Wij moeten de grootste zijn en het initiatiefrecht hebben”

  “Vlaams Belang zal niets bijdragen in een regering”, volgens N-VA voorzitter Bart De Wever: “Wij moeten de grootste zijn en het initiatief­recht hebben”

  “Ik hoop dat mensen met hun verstand zullen stemmen", zegt N-VA voorzitter Bart De Wever in een interview op Radio 1, naar aanloop van de verkiezingen in 2024. Wat hij daarmee bedoelt? “Mensen moeten stemmen op een partij die werkelijk verandering kan brengen.” En die verandering zit niet vervat in het programma van Vlaams Belang, dat “niets zal bijdragen in een regering”.