Volledig scherm
© Photo News

Beveiliging op Brussels Airport wordt opgeschroefd

Het aantal e-gates op de luchthaven van ­Zaventem wordt in maart opgeschroefd van  6 naar 24 stuks. Een gevoelige investering in onze grensbewaking, maar het is nodig: de Europese Commissie deed onze controles in een rapport af als "ondermaats".

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. 3 vrouwen en 16 mannen vervolgd voor diamantroof Brussels Airport

  3 vrouwen en 16 mannen vervolgd voor diaman­troof Brussels Airport

  Het parket Halle-Vilvoorde wil 19 personen voor de rechter brengen voor hun aandeel in de spectaculaire diamantroof op de luchthaven Brussels Airport, op 18 februari 2013. Het gaat om 16 mannen en 3 vrouwen, die op één man na allemaal in België wonen. Negen onder hen worden verdacht van medeplichtigheid aan de diamantroof zelf, en de diefstal en brandstichting van de voertuigen die bij de diamantroof werden gebruikt. De anderen worden verdacht van heling van een deel van de buit. Zes van hen worden ook verdacht van witwassen en 18 personen worden ervan verdacht lid geweest te zijn van een criminele organisatie. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde woensdagavond.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph