Betrapt! Man filmt zakkenrollers aan het werk in Brussel

Jaime van Gastel, een 49-jarige man uit Almere in Nederland heeft een speciale hobby. Hij filmt namelijk in zijn vrije tijd zakkenrollers en deelt die beelden op zijn Youtube-kanaal. Wanneer hij dieven aan het werk ziet, verwittigt hij meteen de politie. Hij werkt voor alle duidelijkheid niet voor de politie, maar helpt graag. Deze keer betrapt hij enkele zakkenrollers in Brussel. Bekijk hierboven zijn beelden.

 1. Tegen eind februari moeten quasi alle volwassen Vlamingen de kans hebben gehad om boosterprik te laten zetten
  11

  Tegen eind februari moeten quasi alle volwassen Vlamingen de kans hebben gehad om booster­prik te laten zetten

  Van alle volwassen Vlamingen wiens interval voor de boosterprik al is verstreken, is er intussen 90 procent uitgenodigd. Dat laat Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) weten. De komende weken wil Vlaanderen de boostercampagne verder opschalen. Tegen eind januari wordt gemikt op 3,7 miljoen boosterprikken en tegen eind februari moeten quasi alle 4,4 miljoen volwassen Vlamingen de kans hebben gehad om de herhalingsprik te laten zetten.
 2. Vande Broek en volleybalfederaties “tevreden” met aanstelling topmagistraat om aantijgingen van emotioneel misbruik te onderzoeken
  Volleybal
  31

  Vande Broek en volleybal­fe­de­ra­ties “tevreden” met aanstel­ling topmagi­straat om aantijgin­gen van emotioneel misbruik te onderzoe­ken

  Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) heeft topmagistraat Bart Meganck de opdracht gegeven om de klachten omtrent de werking en coaching van het nationale volleybalteam onder bondscoach Gert Vande Broek onder de loep te nemen. “Hij moet als neutrale autoriteit alle aantijgingen bekijken, evenals de precieze omstandigheden en de schade bij de (ex-)speelsters.” Sport Vlaanderen meldt in een nieuw communiqué achter die beslissing te staan en dat het grensoverschrijdend gedrag en elke klacht die daaromtrent binnenloopt “zeer ernstig” zal nemen. Vande Broek zelf, Volley Vlaanderen en Volley Belgium zeggen “tevreden” te zijn met de aanstelling van Meganck.