Betoogde Laurette Onkelinx echt in een peperdure jas van Burberry?

Dat de linkse politica Laurette Onkelinx zich niet kan vinden in het beleid van de centrumrechtse regering weten we al langer. Het verbaasde dan ook niemand dat de PS-politica gisteren op de nationale betoging in Brussel aanwezig was. Maar wat enkele Twittergebruikers wel verrast, is haar kledingkeuze voor een dag vol protest en opkomen voor 'de kleine man'. Droeg ze nu echt een peperdure jas van Burberry?

  1. ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehouden dan toegelaten”
    Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

    ASSISEN. Davy Kesteman (32) schuldig aan moord op Sharon (22): “Hij heeft bewust een bijna vier keer hogere snelheid aangehou­den dan toegelaten”

    In het Brugse assisenhof is Davy Kesteman (32) schuldig bevonden aan moord. De volksjury was van oordeel dat de Poperingenaar drie jaar geleden de intentie én het plan had om Sharon Gruwez (22) te doden door te crashen met zijn BMW. “Door op die plaats te rijden aan een bijna vier keer hogere snelheid dan toegelaten, heeft hij aanvaard dat dit fataal zou aflopen”, klonk de motivering van de jury. Voor moord riskeert Kesteman levenslange opsluiting.