ANP & Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP & Photo News

Beschermt een tweede boosterprik beter tegen coronavarianten? En zullen er nog bijwerkingen zijn? Alles wat je moet weten over de nieuwe vaccinatiecampagne

Alle 18-plussers kunnen in het najaar een tweede boosterprik tegen het coronavirus krijgen. Vanaf september komen de risicogroepen en de zorg aan de beurt. Maar nu het leven stilaan weer normaal lijkt, hoeveel zin heeft dat nog? We vroegen het aan vaccinoloog Pierre Van Damme (UAntwerpen).

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. ONZE OPINIE. “We spoelen onze behoefte nog altijd door met drinkwater. Die luxe hebben we niet”
  PREMIUM
  30

  ONZE OPINIE. “We spoelen onze behoefte nog altijd door met drinkwater. Die luxe hebben we niet”

  Geen sproeiverbod in Vlaanderen voorlopig. Is dat erg? Is onze overheid niet alert? Het is niet omdat er geen verbod is dat iedereen roept: ‘Laat de kraan maar lopen!’ En dat is het goede nieuws: dat doen we ook niet. Of we nu massaal op reis waren, ons bewust zijn van de droogte of een combinatie van die twee: we zijn ons gazon deze zomer niet als een verhitte bezetene beginnen te besproeien.