Volledig scherm
© BELGA

"Bescherm onze welvaart", eist Vlaams Belang op 1 mei

"Wie wil dat ons sociaal systeem betaalbaar blijft, moet ervoor zorgen dat de import van nieuwe steuntrekkers eindelijk stopt en Vlaams geld in Vlaamse handen blijft". Dat zei Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken in zijn 1 mei-toespraak aan Het Steen in Antwerpen. De manifestatie liep onder de slogan "Bescherm onze welvaart".

37 reacties

 • jan De Grande

  3 jaar geleden
  bescherm niet alleen onze welvaart maar ook de rest ! mijn stem heb je
 • Rudy Serneels

  3 jaar geleden
  Als je pensioenleeftijd terugdraaid heb je mijn stem
 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  3 jaar geleden
  Ik stem vlaams belang
 • Peggy Geerts

  3 jaar geleden
  Als onze kinderen en kleinkinderen nog een fractie van ons sociaal systeem willen genieten dan moeten nu de stromen migranten gestopt worden , want het is nu al zo goed als te laat dankzij de verziekte EU en hypocriete regeringen .
 • censor

  3 jaar geleden
  Hopelijk blijft het niet bij retoriek met de toespraak van Van Grieken....
 1. Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld, maar blijft wel in Vlaams Parlement zetelen: “Belgische situatie scoort slechter dan toestand in sommige rimboes”
  720

  Sihame El Kaouakibi stapt zelf uit Open Vld, maar blijft wel in Vlaams Parlement zetelen: “Belgische situatie scoort slechter dan toestand in sommige rimboes”

  Sihame El Kaouakibi stapt op eigen initiatief uit Open Vld. Dat is bevestigd aan onze redactie. Ze blijft wel nog in het Vlaams Parlement zetelen als onafhankelijke. In een korte mededeling op Instagram zegt ze dat ze “met pijn in het hart” afscheid neemt van haar partij, maar dat ze ervoor kiest om “de eer aan zichzelf te houden”. Ze neemt ook een stap terug uit het bestuur van haar vzw Let’s Go Urban.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten