Een bendelid dat veel weg heeft van Tony Montana (Al Pacino) in 'Scarface' aan het werk in een tankstation.
Volledig scherm
Een bendelid dat veel weg heeft van Tony Montana (Al Pacino) in 'Scarface' aan het werk in een tankstation. © UNKNOWN

Beruchte 'Scarface'-bende onthoofd

De Scarface-bende is op sterven na dood. Het gerecht en de politie van Dendermonde en Brussel hebben vier vooraanstaande leden van de bende in de boeien geslagen. Drie verdachten zijn nog voortvluchtig. Twee zijn naar Marokko gevlucht; van een derde ontbreekt elk spoor. Dat schrijft de krant Het Nieuwsblad.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Coronabetoging loopt weer uit op geweld: "Ik kan mijn job verliezen als vaccin verplicht wordt voor brandweer”
  PREMIUM

  Coronabeto­ging loopt weer uit op geweld: "Ik kan mijn job verliezen als vaccin verplicht wordt voor brandweer”

  In Brussel is zondag weer een manifestatie tegen het coronabeleid ontaard in geweld. Volgens de politie waren er veel minder betogers dan veertien dagen geleden, maar ging een deel van hen opnieuw de confrontatie aan met de ordediensten. Opvallende aanwezigen waren een aantal brandweerlui die in hun werkkledij postvatten aan de kop van de mars: “We willen de massa bedaren. Maar ik ben hier ook omdat ik tegen de maatregelen ben.” Het OCAD waarschuwt ondertussen dat een verplichte vaccinatie voor nog grotere oproer kan zorgen.