Volledig scherm
© Facebook

Bericht van verpleegkundige Frauke gaat viraal: “Geniet van de koopzondag, tot over een week of 2"

Het vele volk dat nog wil shoppen tijdens de koopzondag, is niet alleen bij virologen en Antwerps gouverneur Cathy Berx in het verkeerde keelgat geschoten. Ook verpleegkundige Frauke De Mol is er niet over te spreken en raakt met een krachtige boodschap op Facebook een gevoelige snaar bij veel mensen.

131 reacties

 • Lieve Vandamme

  3 maanden geleden
  Verpleegster heeft groot gelijk! Zij moeten voor de respectloosheid en egoisme van vele mensen opdraaien, dag en nacht, zon-en weekdag moeten ze er maar voor zorgen dat ze paraat zijn!! Bart Dewever , het was eigenlijk aan U om deze ene cruciale winkeldag te verbieden!! Wat hield er U tegen???Of misschien ook niet aan de gevolgen voor de verzorgenden gedacht??? 
 • Vanessa Huysmans

  3 maanden geleden
  Ze heeft gelijk...domme schapen die zelf hun verstand niet kunnen gebruiken. Wereldmentaliteit  en alsze  id zomer kunnen reizen, maar heel yeah..they dont care! "
 • Joske Vermeulen

  3 maanden geleden
  Waarom heeft ze vrijdag niet geprotesteerd, toen federaal minister van Volksgezondheid aankondigde dat de winkels vanaf maandag moesten sluiten - een regelrechte oproep om tijdens het weekend massaal te gaan shoppen? Waarom haalt ze enkel uit naar Bart De Wever, en niet uit naar de federale minister van Binnenlandse Zaken en/of naar de Antwerpse provinciegouverneur, die de winkels ook hadden kunnen sluiten?
 • Guido Ceuleers

  3 maanden geleden
  Heeft Bart De Wever dat bericht ook gekregen ? Politie op de Meir sprak mensen zonder masker enkel aan. Waarom niet onmiddellijk een boete. Mocht misschien niet v/d burgemeester, heeft toch zo'n schrik v/d kiezer !
 • Willy Van Craen

  3 maanden geleden
  Bericht van verpleegster heeft veel meer waarde dan zij die op TV komen. Zij heeft gelijk behalve voor hen die als een gansenhoop in de winkel straten lopen. Die vinden haar bericht niet goed maar ik wel.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph