Volledig scherm
© Geert De Rycke

Benzineprijs zakt naar laagste niveau in bijna 5 maanden

Benzine tanken wordt morgen goedkoper. Dat blijkt uit een mededeling van de federale overheidsdienst Economie. De prijs voor benzine zakt zo naar het laagste niveau in bijna vijf maanden.

 1. “De grootste bedreiging voor de benzineprijs is wellicht een accijnsverhoging van een nieuwe regering”
  PREMIUM

  “De grootste bedreiging voor de benzine­prijs is wellicht een accijnsver­ho­ging van een nieuwe regering”

  Je hebt het misschien wel al eens gehoord in een nieuwsbericht: “de prijs voor een vat ruwe olie daalt (fors)”. Groot is dan de ontgoocheling wanneer je enkele dagen later merkt dat de tarieven aan de benzinepomp niet even sterk zijn gedaald. Hoe komt het dat de prijs toch nog zo verschillend kan zijn? Kortom: waar gaat je geld naartoe? Onze geldexpert Paul D’Hoore overloopt enkele kostenposten waarvan je waarschijnlijk nog nooit had gehoord, en probeert in te schatten wat er de komende maanden met de prijzen gaat gebeuren.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team