De succesvolle podcast 'de volksjury' is een creatie van Laura Scheerlinck (boven) en Silke Vandenbroeck (onder). We zaten samen voor een Zoom-interview.
Volledig scherm
De succesvolle podcast 'de volksjury' is een creatie van Laura Scheerlinck (boven) en Silke Vandenbroeck (onder). We zaten samen voor een Zoom-interview. © RR

Bende van Nijvel-special van podcast de volksjury vanaf vandaag online: “Van luisteraars kregen we te horen dat we hun vriendinnen in de lockdown zijn, dat doet echt deugd”

INTERVIEW - UPDATEDe duizenden luisteraars van de podcast 'de volksjury’ - met kleine letters - hebben al weken naar vandaag, donderdag 28 januari, uitgekeken. De eerste aflevering van hun langverwachte Bende van Nijvel-special is vanaf nu te luisteren via de podcastkanalen (zie onderaan dit artikel). Op vier jaar tijd is “de uit de hand gelopen interesse in true crime” van Laura Scheerlinck en Silke Vandenbroeck een van de grootste Vlaamse podcasts geworden. Met elke aflevering bereiken ze meer dan 25.000 luisteraars, van wie een aanzienlijk deel uit Nederland.

0 reacties

 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"