David Van De Steen.
Volledig scherm
David Van De Steen. © BELGA

Bende van Nijvel-slachtoffer David Van De Steen: "Als men echt van goede wil is, dan is zaak binnen twee maanden opgelost"

David Van De Steen vertelde vandaag op Radio 2 dat hij ervan overtuigd is dat de zaak rond de Bende van Nijvel binnen de twee maanden opgelost kan worden. Zeker nu er nog een extra getuigenis opdook van een man op zijn sterfbed. Volgens Van De Steen moeten de speurders gewoon alle beschikbare info die ze hebben, goed gebruiken. Van De Steen raakte zwaargewond en verloor zijn ouders en zusje.

115 reacties

 • Chris De Naeyer

  5 jaar geleden
  Ik en mijn ex-vrouw hebben dezelfde herkend als David heeft herkend. Tot TWEE maal toe een verklaring bij de toenmalige Rijkswacht afgelegd. Ze weten verdomd héél goed wie het was en wie er achter zat !
 • Ronny Billiauw

  5 jaar geleden
  De "Uziwachters" in Zuid Amerika
 • Daniël Maenhaut

  5 jaar geleden
  Het is nu voor de derde keer dat ik dit op dit forum plaats : VDB ontvoering fake om alles af te leiden van : roze balletten, vleeshandel, daaraan gekoppeld hormonenmaffia,(moord op Van Noppen) zwart geld, Bende Haemers en andere feiten en bendes aan elkaar te linken, later ook de aanslagen van de CCC enz.... alles loopt in elkaar, maar men wil het niet zien !!!
 • rik lagrou

  5 jaar geleden
  men heeft dit na 30 jaar nog 10 jaar moet toch in media en zoveel die nooit opgelost word zelf geen huiszoeking bij betrapte dieven =vraag eens je gestolen goederen terug !!je zal wel zien! nooit
 • Fons Casteels

  5 jaar geleden
  En mijnheer Nols, wat die "extreem-rechtse piste" betreft. Kan u wat meer details geven over uw zogenaamde medeplichtigen aub? Gelooft u zélf dat iedereen bij de Rijkswacht, bij het parket, bij de politie-labo's, in de kantoren, allemaal "rechtse figuren" waren? Zou het niet kunnen dat er daar ook wat politiek benoemden bij waren - wat in Franstalig België betekent: PS? Ach, wat maakt het uit: u hebt weer kunnen schelden op rechts/extreem-rechts. De rest is bijzaak voor u hé.