Volledig scherm
© Belga

Bende van Nijvel: 'De Reus' is ontmaskerd

Na 35 jaar is 'De Reus' van de gevreesde Bende van Nijvel eindelijk ontmaskerd. Volgens het gerecht gaat het om een intussen overleden ex-rijkswachter uit Aalst en voormalig lid van elite-eenheid Groep Diane.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. België krijgt boete van 125.468,16 euro per dag van Europese Commissie

  België krijgt boete van 125.468,16 euro per dag van Europese Commissie

  De Europese Commissie legt België een boete van 125.468,16 euro per dag op voor het niet omzetten van richtlijnen in nationaal recht. Dat schrijft L'Echo vandaag. De Commissie had in juli aangekondigd dat het België voor het Europees Hof van Justitie daagde voor het niet respecteren van de termijnen voor de omzetting van de richtlijnen. Het Hof van Justitie moet nu oordelen of de eis van de Commissie gevolgd wordt of niet.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst