(Foto ter illustratie, niet één van de gestolen voertuigen). Airidas K., een van de twee beklaagden, is actief als kickbokser.
Volledig scherm
(Foto ter illustratie, niet één van de gestolen voertuigen). Airidas K., een van de twee beklaagden, is actief als kickbokser. © rv

Bende manipuleert boordcomputer van Range Rovers en steelt zo 7 auto's in ons land

Het openbaar ministerie heeft celstraffen tot acht jaar gevorderd voor tweeëntwintig leden van een Litouwse bende die vervolgd wordt voor de diefstal van luxewagens en auto-onderdelen, woninginbraken en cannabisteelt. De bende was actief in België, Nederland en Duitsland en ging professioneel te werk.

5 reacties

 • Erwin De Meyer

  5 jaar geleden
  En die gaan dat in de toekomst nooit meer doen !
 • Jan Verstrepen

  5 jaar geleden
  Ze hadden de muur van Berlijn beter nog een meter hoger gemaakt dan afgebroken.
 • Piet van Helsing

  5 jaar geleden
  Misschien wat ouderwets, maar een auto heeft pedalen, een stuur en een motor nodig. Een auto heeft geen computer nodig om te rijden en voor mij zeker geen manager onder de motorkap.
 • Lieven Cleymans

  5 jaar geleden
  Leve shengen
 • Werner Van der Kelen

  5 jaar geleden
  Die apparatuur is vrij te koop op het net, maar is niet goedkoop, kost zo een 3500 euro om 80 % van het wagenpark te depanneren, is bedoeld om mensen te helpen die hun sleutel verloren of stuk gemaakt hebben
 1. Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)
  PREMIUM
  1

  Van Willy Sommers tot Rammstein, van Pele tot Lady Gaga: iedereen zet zijn krabbel voor Dimi (behalve Madonna en Bob Dylan - voorlopig)

  Ze staan in schriftjes, op platen, foto’s en affiches, soms zelfs op een drumvel. En het zijn er veel, héél veel. Met een verzameling van zo’n 23.000 handtekeningen van bekende voetballers, politici en artiesten is Antwerpenaar Dimitris Papanikitas (48) naar alle waarschijnlijkheid de grootste ‘filograaf’ van ons land (*). “Als ik mijn collectie morgen verkoop, kan ik een schoon, groot huis kopen, maar dat doe ik niet. Ik ben een verzamelaar, punt.”