Belgische timeshare-eigenaars opgelicht door Nederlander

 1. Lichaam van 76-jarige man gevonden in water in natuurgebied Broekelei
  Keerbergen

  Lichaam van 76-jarige man gevonden in water in natuurge­bied Broekelei

  In natuurgebied de Broekelei in Keerbergen is donderdagnamiddag het lichaam van de 76-jarige F. D. in het water gevonden. Volgens buurvrouw Angelique leed hij al enkele jaren aan de ziekte van Parkinson en was hij er uitzonderlijk alleen op uitgetrokken. “Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Hij vond het zo erg dat hij door de coronamaatregelen zijn kleinkinderen al zolang niet meer had gezien”, vertelt zij.
 2. LIVE. Gemiddeld bijna 73.000 vaccinaties per dag - Steven Van Gucht: “Versoepelingen zijn haalbaar, maar niet vanzelfsprekend”
  15

  LIVE. Gemiddeld bijna 73.000 vaccina­ties per dag - Steven Van Gucht: “Versoepe­lin­gen zijn haalbaar, maar niet vanzelf­spre­kend”

  Het aantal ziekenhuisopnames blijft lichtjes dalen, maar het aantal overlijdens stijgt nog steeds. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van Sciensano. “We denken dat het plan haalbaar is, maar zeker niet vanzelfsprekend”, zegt viroloog Steven Van Gucht over de deze week aangekondigde versoepelingen. Hij wijst tijdens de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum op het belang van de huidige maatregelen, “die nog steeds essentieel blijven om de curve te doen ombuigen.” Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 3. Wout Bru én Roger Van Damme hebben er nieuwe plannen: Durbuy, meer dan ooit het nieuwe Bourgondië
  PREMIUM
  4

  Wout Bru én Roger Van Damme hebben er nieuwe plannen: Durbuy, meer dan ooit het nieuwe Bourgondië

  Corona of niet, Durbuy wordt de komende maanden een nòg groter paradijs voor bourgondiërs dan het al was. Niet alleen openen Wout Bru en Marc Coucke er binnenkort een potentieel sterrenrestaurant rond de Franse kunstenaar Marcel Duchamp, daarnaast strijken met ‘Désirée’ ook de pannenkoeken en kaaskroketten van Roger Van Damme in het Belgisch-Luxemburgse stadje neer: “Geen betere plek om een nieuwe eetzaak te openen dan het bruisende Durbuy”, aldus Van Damme.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken