Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met het nieuwe paspoort.
Volledig scherm
Minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès met het nieuwe paspoort. © BELGA

Belgische strips sieren het nieuwe paspoort

Wie binnenkort een nieuw paspoort krijgt, zal voortaan op reis gaan in het thema van menig Belgische stripheld. Het nieuwe paspoort bevat binnenin niet langer afbeeldingen van gebouwen, maar prentjes die pakweg met Kuifje, Suske en Wiske, Nero, Jommeke of De Smurfen te maken hebben, allen in het thema reizen.

 1. Federale gerechtelijke politie wil 1.000 extra personeelsleden

  Federale gerechte­lij­ke politie wil 1.000 extra personeels­le­den

  De federale gerechtelijke politie vraagt 1.000 extra personeelsleden, maar dat is geen vraag in het wilde weg. De FGP heeft immers een duidelijk toekomstplan klaar en heeft een duidelijk idee waar ze die extra personeelsleden wil inzetten en waarin ze moet investeren om klaar te zijn voor de 21ste eeuw. Dat heeft Eric Snoeck, directeur-generaal van de gerechtelijke federale politie, dinsdag gezegd in de commissie Justitie en de commissie Binnenlandse Zaken van het federaal parlement.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.