Belgische kust lokt recordaantal hotelgasten

Een recordaantal van 1 miljoen gasten overnachtte vorig jaar minstens een nacht in een hotel aan de kust. Die stijging komt doordat de gasten ook buiten de zomerperiode naar de kust gaan. De afgelopen jaren zijn er meer hotelkamers bijgekomen.

2 reacties

 • Rudy Van Daele

  1 jaar geleden
  Hoog tijd dus dat men de prijzen gaat verhogen.
 • censor

  1 jaar geleden
  Al wat tegenwoordig telt is statistiek, zoveel toeristen dit jaar en verleden jaar waren er minder, en meer van die 'onderzoeken"...en de hotels waren zeker 80 % bezet en zoveel dagtoeristen en zoveel dit en dat....wat interesseert ons dat, goed voor de horeca, maar daarmee zo uitpakken...en volgend jaar zoveel minder toeristen enz enz.....en daarmee houden ze zich hele dagen bezig die van West Toerisme...en interessant dat dat is zeg....
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras

 2. Verkeersagent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten
  Play

  Verkeers­agent trekt vanuit het niets zijn wapen en dreigt bestuurder dood te schieten