Volledig scherm
© RV

Belgische IS-strijder: "Ik heb cruciale info voor Belgische veiligheidsdiensten"

BinnenlandTarik Jadaoun, een van de meest beruchte Belgische IS-strijders, laat van zich horen. De man bevindt zich momenteel in een Iraakse gevangenis, waar hij de doodstraf riskeert. In een interview met VRT-reporter Rudi Vranckx laat hij weten dat hij graag zou samenwerken met de Belgische veiligheidsdiensten omdat hij 'info heeft waar de Belgische diensten grote zaken mee kunnen bereiken'. "Ik weet dat er mannen zijn die zich verstoppen in het Westen", klinkt het onder meer.

373 reacties

 • Roger Wellens

  3 jaar geleden
  Die klungels zijn de apenplaneet gaan naspelen zeker ?
 • Mick Mich

  3 jaar geleden
  Mag binnenkort aan een touwtje hangen, beter kan niet...
 • Adam Beyer

  3 jaar geleden
  Die komt precies uit een film van The X-men.
 • isolde van den borre

  3 jaar geleden
  hij zal daar berecht worden op dezelfde barbaarse wijze als de mensen die hij en zijn organisatie hebben berecht de afgelopen jaren en dat is maar juist. Hij weet maar al te goed hoe laks onze wetgeving is en dat is waar hij wil van profiteren. De meeste mensen gruwelen ervan om een dergelijk gevaarlijk figuur terug toe te laten in onze maatschappij.
 • pascal pilchard

  3 jaar geleden
  wat is het probleem als de beloning vijftig maagden is?
 1. Bredere testing en verbod op buitenschoolse activiteiten voor kinderen onder 13 jaar in zes Noord-Limburgse gemeenten
  Noord-Limburg

  Verbod op buiten­school­se activitei­ten voor kinderen onder 13 jaar in Noord-Lim­burg

  Uit voorzorg heeft de Limburgse gouverneur Jos Lantmeeters in overleg met de lokale burgemeesters beslist om alle buitenschoolse activiteiten (inclusief kampen) voor kinderen onder 13 jaar binnen de Eerstelijnszone Noord-Limburg (Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Peer, Hechtel-Eksel en Bocholt) voorlopig stop te zetten, dit ten minste tot en met vrijdag 12 februari 2021. Deze beslissing moet lokaal de verspreiding van het coronavirus tegengaan.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech