RV
Volledig scherm
© RV

Belgische F-16's onderscheppen Russische bommenwerpers

Belgische F-16's hebben twee Russische bommenwerpers onderschept die onderweg waren naar het Verenigd Koninkrijk. Dat bevestigt het leger aan VTM NIEUWS. De bommenwerpers zijn intussen overgedragen aan de Britse luchtmacht.

148 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  4 jaar geleden
  Beste guido vermeyen ik heb deze toestellen Tu 160 al gezien,en zien overvliegen. Ze zijn zo snel,dat wanneer je ze gehoord hebt ,ze al voorbij zijn. Net zoals de Grumman F-14 Tomcat destijds ,maar dan een pak sneller.
 • Guido Swerts

  4 jaar geleden
  Amai,nu hebben de Russen zeker schrik van Belgenlandje...?haha
 • censor

  4 jaar geleden
  De eerste keer dat ik die Tu 160 zie vliegen, dacht verkeerd aan zo'n 'turbo Prop" zoals die vier- motorige van de VS...Ik vraag me af wat er dan wel op grote hoge overvliegt, precies toch propeller (transport ) vliegtuig ....je hoort ze toch duidelijk.
 • van roy jozef

  4 jaar geleden
  George Patrick Martou ik heb niks tegen de russen, en bang ? kom zeg, ze zijn op sommige punten redelijker dan de usa, het is wel straf dat ze een hoop NAVO landen passeren die niet eens reageren, waar de russen natuurlijk recht op hebben, in internationaal luchtruim, maar uiteindelijk door nota bene Belgische gaan begeleid worden. waarom pas hier? dat vraag ik mij dus af. omdat het Engeland is?
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  onderscheppen even mogen mee vliegen jaaa,en het was wel in het internationaal luchtruim hoor,als die russen even gas bijgeven vallen die belskes uit de lucht met hunne ouwe rommel,nog wat meer schandalen veroorzaken zeker,russen onderscheppen hahaha 1 april valt al vroeg dit jaar ginder