BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgische F-16's kunnen komende 3 jaar ingezet worden in snelle reactiekracht van de NAVO

De luchtcomponent van het Belgische leger heeft het bekwaamheidscertificaat gekregen om de komende drie jaar met zes F-16's deel te nemen aan de snelle reactiekracht NATO Response Force (NRF). Dat is uit militaire bron vernomen.

3 reacties

 • simonne goderie

  1 jaar geleden
  Ze komen uit medelijden vaccins droppen .
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Wie gaat dat betalen eigenlijk?
 • johanneke li

  1 jaar geleden
  Hebben ze hun motorproblemen dan opgelost?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Vrouw Wouter Beke vertelt hoe ze ontslag zelf meemaakte: “Toen hij belde, ben ik in de auto gesprongen en voor het eerst alleen naar Brussel gereden”

  Vrouw Wouter Beke vertelt hoe ze ontslag zelf meemaakte: “Toen hij belde, ben ik in de auto gesprongen en voor het eerst alleen naar Brussel gereden”

  Boos, teleurgesteld en machteloos. Zo voelt de echtgenote van Wouter Beke (CD&V) zich na het veelbesproken ontslag van haar man als Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding. In ‘Het Belang van Limburg’ vertelt Leen Desmyter (50) over de bijzonder moeilijke week die zij, haar man en haar kinderen achter de rug hebben.