Rihab Hajjaji
Volledig scherm
Rihab Hajjaji © Kristof Vadino

Belgisch-Marokkaanse gemeenschap reikt zesde Diwan Awards uit

De Belgisch-Marokkaanse gemeenschap heeft gisteravond in Paleis 10 op de Heizel voor de zesde keer haar Diwan Awards uitgereikt aan haar meeste succesvolle Marokkaanse Belgen en dat in twaalf categorieën. Een speciale burgerprijs van de jury ging dit jaar naar Walter Benjamin, een van de slachtoffers van de aanslagen van 22 maart 2016, en zijn redder Hassan Elouafi.

7 reacties

 • Sharon Debeul

  4 jaar geleden
  @Marc Baeyens, dat zijn uw zakens niet. Ge vraagt toch ook niet hoeveel vrouwen een onderbroek of een BH dragen ?
 • Marc Baeyens

  4 jaar geleden
  Hoeveel van die vrouwen draagt een hoofddoek ?
 • Gilbert Haelewyn

  4 jaar geleden
  Moeten Marokkanen apart beoordeeld worden? Dat is gewoon segregatie in plaats van integratie.
 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  Zat iemand daar nu echt op te wachten?
 • Paul Corvair

  4 jaar geleden
  Nog nooit zoveel hoofddoeken gezien, ze maken vorderingen. Misschien moet de Belgische staat prijzen voor integratie uitdelen als tegenzet.
 1. Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugghe in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwijning gefeest zou hebben”

  Na vijf maanden een spoor naar vermiste Natacha de Crombrugg­he in Peru? “Politie doorzoekt huis waar ze enkele uren voor verdwij­ning gefeest zou hebben”

  Er is mogelijk een spoor in de verdwijningszaak van Natacha de Crombrugghe in Peru. De politie gaat een huis doorzoeken waar onze landgenote enkele uren voor haar verdwijning nog gefeest zou hebben. Volgens verschillende getuigen zou haar lichaam zich daar kunnen bevinden, meldt de Peruviaanse pers. Er zal onder meer getest worden op verborgen bloedsporen. Natacha is inmiddels ruim vijf maanden spoorloos.