Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

België neemt deel aan Europese aankoop medicijn tegen coronavirus

België neemt deel aan de gemeenschappelijke Europese aankoop van het coronamedicijn Sotrovimab. Dat heeft het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) bevestigd.

2 reacties

 • Jan Catrysse

  2 maanden geleden
  Remdesivir, wat miljarden heeft gekost en nu niet werkzaam blijkt te zijn… "De toepassing bij covid-19 werd echter in november 2020 ontraden door de WHO, omdat het "geen significant effect" zou hebben op de gezondheid van coronapatiënten, onafhankelijk van hun conditie."
 • Karel Flanders

  2 maanden geleden
  Ligt het dan aan remdisivir en de bredere medische kennis op intensieve dat er minder doden zijn of aan de vaccinaties want het aantal besmettingen zijn minstens zo hoog als verleden zomer.
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.