Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

België neemt deel aan Europese aankoop medicijn tegen coronavirus

België neemt deel aan de gemeenschappelijke Europese aankoop van het coronamedicijn Sotrovimab. Dat heeft het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) bevestigd.

2 reacties

 • Jan Catrysse

  1 jaar geleden
  Remdesivir, wat miljarden heeft gekost en nu niet werkzaam blijkt te zijn… "De toepassing bij covid-19 werd echter in november 2020 ontraden door de WHO, omdat het "geen significant effect" zou hebben op de gezondheid van coronapatiënten, onafhankelijk van hun conditie."
 • Karel Flanders

  1 jaar geleden
  Ligt het dan aan remdisivir en de bredere medische kennis op intensieve dat er minder doden zijn of aan de vaccinaties want het aantal besmettingen zijn minstens zo hoog als verleden zomer.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.