Didier Reynders (MR) woont voor ons land de bijeenkomst in Washington bij.
Volledig scherm
Didier Reynders (MR) woont voor ons land de bijeenkomst in Washington bij. © EPA

België maakt 4 miljoen vrij voor stabilisatie en mijnopruiming in Irak en Syrië

Voor de start van een bijeenkomst van de anti-IS-coalitie, vandaag in Washington, maakt België 4 miljoen euro vrij voor stabilisatie en humanitaire mijnopruiming in Irak en Syrië. Dat meldt de FOD Buitenlandse Zaken. Voor ons land zal minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) die ministeriële bijeenkomst bijwonen.

32 reacties

 • michel Himpe

  1 jaar geleden
  zouden dit geld beter besteden aan mensen die in armoede leven zoals daklozen enz...
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Heeft Reynders nog iets te zeggen in België?
 • Polutnik Ronald

  1 jaar geleden
  Zoveel miljarden tekorten bij de begroting hebben ze toch niet , als ze zomaar miljoenen kunnen doneren.
 • lieve vanderstraeten

  1 jaar geleden
  De gepensioneerden zouden dit ook kunnen gebruiken om hun rusthuis factuur te kunnen betalen mijnheer, toch allemaal gemakkelijk als ge zelf nooit belastingen hebt moeten betalen om dit te financieren.
 • Baldwin Schepers

  1 jaar geleden
  Het wordt elke dag straffer er is voor de eigen mensen geen geld en ze blijven het aan deuren en venster uitgooien alsof er geld teveel is
 1. Is groepsimmuniteit van 70 procent nog voldoende? “Bij varianten met een hoger reproductiegetal moeten we mikken op een hogere vaccinatiegraad”

  Is groepsimmu­ni­teit van 70 procent nog voldoende? “Bij varianten met een hoger reproduc­tie­ge­tal moeten we mikken op een hogere vaccinatie­graad”

  Het doel van de Belgische vaccinatiecampagne is streven naar de zogenaamde groepsimmuniteit om korte metten te maken met het coronavirus. Die groepsimmuniteit wordt bereikt als “minimaal” 70 procent van de bevolking is ingeënt. “Maar naarmate we te maken hebben met varianten met een hoger reproductiegetal, moeten we mikken op een hogere vaccinatiegraad”, zegt vaccinoloog Pierre Van Damme.
 2. Heel wat coronaregels in het stemlokaal bij parlementsverkiezingen Nederland

  Heel wat coronare­gels in het stemlokaal bij parlements­ver­kie­zin­gen Nederland

  Vanwege het coronavirus gelden bij de Nederlandse parlementsverkiezingen op 17 maart andere en extra maatregelen in het stemlokaal. Kiezers moeten bij het stemmen een mondmasker dragen en moet hun handen schoonmaken. Voordat iemand mag stemmen, wordt een gezondheidscheck gedaan. De kiezer moet de vragen zelf beantwoorden. Als iemand niet alle vragen met 'nee' kan beantwoorden, mag die persoon niet in het stemlokaal stemmen.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!