Volledig scherm
© Photo News

België krijgt volgende week toch 86.500 vaccins geleverd van Pfizer

België krijgt volgende week niet 40.000 maar slechts 7.000 minder doses geleverd van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech. Dat zegt de taskforce die instaat voor de vaccinatiestrategie vanavond. “Dit heeft geen enkele invloed op het vaccineren van de bewoners en het personeel van de woonzorgcentra”, aldus minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. “Alleen een klein beetje impact voor het personeel van de ziekenhuizen.”

 1. Oostends burgemeester Bart Tommelein vraagt vervroegde (beperkte) heropening: “Horeca dicht in paasvakantie? Dat wordt chaos!”
  PREMIUM

  Oostends burgemees­ter Bart Tommelein vraagt vervroegde (beperkte) heropening: “Horeca dicht in paasvakan­tie? Dat wordt chaos!”

  Tijdens de paasvakantie (5 tot 18 april) dreigt de kust overrompeld te worden door dagjesmensen. “En dat is niet compatibel met een gesloten horeca”, zegt Oostends burgemeester Bart Tommelein (Open Vld). “En gesteld dat alleen aan de kust terrasjes mogelijk zijn en dus niet in het binnenland, dan riskeren we een toevloed die we niet kunnen verwerken.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"