AFP
Volledig scherm
© AFP

België in top tien van snelst vaccinerende landen in Europa

Ons land staat in de top tien van snelst vaccinerende landen in Europa. Dat blijkt uit cijfers van de statistische website Our World in Data, die onder meer door de Wereldgezondheidsorganisatie wordt gebruikt. “De leveringen zijn de laatste weken veel betrouwbaarder”, reageert Joris Moonens van het Agentschap Zorg & Gezondheid.

66 reacties

 • Bart Vrancken

  1 maand geleden
  Dat is omdat Weyts atleten als prioritair ziet. Dan gaat dat sneller. Onderwijs niet. Die laatsten zijn niet meer als zijn inzet om zijn scholen open te houden. Misschien eens denken aan de leerkrachten L.O. , Weyts ?
 • gustaaf carpels

  1 maand geleden
  Mensen vergelijkt America toch niet met Belgie Als je een vergelijking doet neem dan Europa globaal met England erbij en dan kom je aan een vergelijking die bijna gelijk is America heeft in de vijftig staten ( elke staat is zo groot als een Europees land)
 • Marc Devuldere

  1 maand geleden
  Kom zopas terug van het vaccinatiecentrum. De volgorde van vaccineren is een lachertje heb daar zowel mensen gezien die veel ouder zijn dan ik en ook die veel jonger zijn.
 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Na meer dan 1 jaar zitten ze op schema. Er is niemand die nog luisterd.
 • Jens van den Broeck

  1 maand geleden
  Man man... geloven mensen dit? Mensen moeten volledig gevaccineerd worden he. We zitten amper in de top 20.
 1. Contacttracers blijken stiekem gesprekken opgenomen te hebben: “Het ging om een menselijke fout”

  Contacttra­cers blijken stiekem gesprekken opgenomen te hebben: “Het ging om een menselijke fout”

  Gesprekken van contacttracers - die worden ingezet in de strijd tegen het coronavirus - blijken zonder medeweten van de mensen die ze belden opgenomen te zijn. Dat meldt de privacyorganisatie Ministry of Privacy op basis van het getuigenis van een klokkenluider. Woordvoerder Joris Moonens van het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid bevestigt aan onze redactie dat het gebeurd is, maar beklemtoont dat dit niet de bedoeling is. “Het ging om een menselijke fout”, reageert hij.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op