Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Belgen werken steeds minder vaak thuis

Uit cijfers blijkt dat we meer thuisblijven dan voor de coronacrisis, maar dat we de jongste weken wel weer vaker fysiek naar het werk gaan. Tijdens de persconferentie van Sciensano en het Nationaal Crisiscentrum schetste viroloog Steven Van Gucht een beeld van het aantal verplaatsingen in ons land. 

3 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  3 dagen geleden
  Als de belangrijke dossiers op kantoor liggen, moeten worden geopend en behandeld door verschillende collega's, om daarna teruggeplaatst te worden voor de volgende, moet je wel fysiek aanwezig zijn op het werk. Want bij wie thuis zouden al die dossiers dan moeten gezet worden? Meerdere papieren A4tjs kan men bovendien naast elkaar leggen, vergelijken en manipuleren. Een computerscherm is ocharme maar 1 A4tje.
 • Jaak Casteleyn

  3 dagen geleden
  Mensen die in de buurt van de ring rond Brussel en de ring rond Antwerpen wonen zijn te beklagen, dag en nacht leven in een mengeling van gassen en fijn stof, zal de gezondheid in geen enkel geval bevorderen. En om de stadskas te spijzen een LEZ-zone invoeren, alsof de vervuilde lucht op de ring ter plaatse blijft hangen. Hoe leep kan de politiek zijn.
 • Wesley De Cock

  3 dagen geleden
  Ik dacht dat telewerk nog steeds verplicht was?
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”