photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Belg wil meer betalen voor duurzaam voedsel maar begrijpt 'bio' niet goed

De Belgische consument is bereid om meer te betalen voor voedsel dat duurzaam geproduceerd werd, maar weet niet goed waarvoor "bio" precies staat. Dat moet blijken uit een doctoraatsonderzoek van bio-ingenieur Ellen Van Loo, meldt de Gentse universiteit in een persbericht.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.