Manu Steijaert
Volledig scherm
Manu Steijaert © McDonald's

Belg krijgt topfunctie bij McDonald's

De Belg Manu Steijaert krijgt een topfunctie bij ‘s werelds grootste fastfoodketen McDonald’s. Hij komt als wereldwijde Chief Customer Officer en ‘executive vice president’ aan het hoofd te staan van een nieuw team dat zich over klantenbeleving moet buigen en rapporteert voortaan rechtstreeks aan de CEO.

1 reactie

  • Johannes Martens

    2 maanden geleden
    Misschien moet meneer Steijaert eens een jaartje aan het hongerloon van de gemiddelde Mc Donalds medewerker meedraaien in een vestiging, ik denk dat dit de beste "klantbeleving" is die er kan zijn. En tegelijk ook eens proberen om de saus van de hamburger af te schrapen en het "vlees" eens puur te proeven. Ik denk dat hij nog veel werk gaat hebben qua "klantbeleving".
  1. Minderjarige moordverdachte die ontsnapte uit instelling in Wingene weer opgepakt in hotel in Blankenberge: “Hij zat verstopt in kast”

    Minderjari­ge moordver­dach­te die ontsnapte uit instelling in Wingene weer opgepakt in hotel in Blankenber­ge: “Hij zat verstopt in kast”

    De 16-jarige jongen die afgelopen weekend ontsnapte uit de gesloten inrichting in Wingene is terecht. De politie pakte hem op in een hotelkamer in Blankenberge waar hij zich samen met een tweede gevluchte jongere schuil hield. De voortvluchtige L.N. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op de 42-jarige David Polfliet, een homoseksuele man uit Sint-Niklaas.