Manu Steijaert
Volledig scherm
Manu Steijaert © McDonald's

Belg krijgt topfunctie bij McDonald's

De Belg Manu Steijaert krijgt een topfunctie bij ‘s werelds grootste fastfoodketen McDonald’s. Hij komt als wereldwijde Chief Customer Officer en ‘executive vice president’ aan het hoofd te staan van een nieuw team dat zich over klantenbeleving moet buigen en rapporteert voortaan rechtstreeks aan de CEO.

1 reactie

 • Johannes Martens

  1 jaar geleden
  Misschien moet meneer Steijaert eens een jaartje aan het hongerloon van de gemiddelde Mc Donalds medewerker meedraaien in een vestiging, ik denk dat dit de beste "klantbeleving" is die er kan zijn. En tegelijk ook eens proberen om de saus van de hamburger af te schrapen en het "vlees" eens puur te proeven. Ik denk dat hij nog veel werk gaat hebben qua "klantbeleving".
 1. McDonald's verkoopt meer fastfood dan voor corona

  McDonald's verkoopt meer fastfood dan voor corona

  McDonald's heeft de afgelopen periode meer fastfood verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Ook in vergelijking met het eerste kwartaal van 2019, voor de coronapandemie, werd meer omzet gerealiseerd. Vooral op de belangrijke Amerikaanse thuismarkt is sprake van een flinke stijging. Dat kwam onder meer door de introductie van een nieuwe kippenburger en de steunmaatregelen van de Amerikaanse overheid, waardoor consumenten wat meer te besteden hadden.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.