Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belfius pleit verjaring in Arco-dossier

De overheidsbank Belfius pleit nu formeel de verjaring in het Arco-dossier. Dat schrijven De Tijd en L'Echo vandaag. In een van de twee rechtszaken van de coöperanten tegen de vroegere Dexia Bank België, die de Arco-deelbewijzen verkocht, vegen Belfius' advocaten de claim van tafel door die in hun conclusie ruimschoots verjaard te noemen.

25 reacties

 • Marco Maerten

  5 jaar geleden
  De macht van een elite die samen met NVA onder 1 hoedje speelt om burgerbewegingen als beweging.net trachten droog te leggen en aldus monddood te maken.
 • Jan Van Dender

  5 jaar geleden
  Na de beslissing hou ik Belfius voor bekeken, andere banken hebben al contact genomen. Nu is het menens !!
 • john Roderigas

  5 jaar geleden
  mens toch wie is ernog aangesloten bij een bank van dieven, hebben mensen belogen en bedrogen en nu nemen ze alles af. de naam is misschien veranderd maar dat is all.
 • nancy dejonge

  5 jaar geleden
  Ga eens raad vragen aan Tom Meeuws en Van Besien..die zullen de zaak wel oplossen met Progressieve Plannen....en belastinggeld ....
 • Hugo Maes

  5 jaar geleden
  Hopelijk lopen de klerken van de Befluis in de toekomst niet teveel meer voor mijn voeten. Ze hebben wetens en willens risicovolle aandelen aan hun klanten verkocht als "gegarandeerd" spaarproduct.
 1. Op zijn 17de al betrokken bij dodelijke steekpartij, nu zelf in levensgevaar: beruchte Yassin B. (28) kan niet uit de problemen blijven
  PREMIUM

  Op zijn 17de al betrokken bij dodelijke steekpar­tij, nu zelf in levensge­vaar: beruchte Yassin B. (28) kan niet uit de problemen blijven

  Op het Groeningerplein in hartje Borgerhout is zaterdagavond rond 22 uur een zwaar incident gebeurd tussen de zaakvoerder van een nieuwe snackbar en een kennis. Het incident escaleerde waarop iemand een mes trok en Yassin B. (28) neerstak. De man werd geraakt in de buik en is in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. Nog twee anderen raakten lichtgewond. Het zwaargewonde slachtoffer kwam al talloze keren in contact met het justitie. Een reconstructie van zijn turbulente leven.
  Antwerpen, Borgerhout
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.