Bekijk hier de integrale documentaire over het vermeende kindermisbruik van Vlaamse acteur: “Een paar jongens van 14 jaar heb ik al gehad”

11 maanden lang dook onderzoeksjournalist Sven van der Meulen van Vrije Vogels in samenwerking met HLN onder in de duistere wereld van pedofielen. Het resultaat van die undercoverreportage zie je in deze onthullende documentaire.

 1. LIVE. Van Quickenborne: "Politie tweemaal onder vuur genomen tijdens huiszoeking", hoofdverdachten stonden op terroristenlijst
  Play
  MERKSEM

  LIVE. Van Quickenbor­ne: "Politie tweemaal onder vuur genomen tijdens huiszoe­king", hoofdver­dach­ten stonden op terroris­ten­lijst

  Bij een geplande huiszoeking in de Molenlei in Merksem is deze ochtend Yannick V. (36) doodgeschoten. Hij maakte deel uit van een onderzoek naar vermeend rechts-extremisme en illegale wapenhandel. Bij hem thuis werden meer dan honderd wapens gevonden. Mogelijk was een bende een terreuraanslag aan het voorbereiden, maar een specifiek doel of tijdstip was er (nog) niet.
 2. INTERVIEW. Minister Vincent Van Quickenbor­ne vanuit zijn safehouse: “We zijn in een nieuwe situatie aanbeland: dit is narcoterro­ris­me”
  Play
  32

  INTERVIEW. Minister Vincent Van Quickenbor­ne vanuit zijn safehouse: “We zijn in een nieuwe situatie aanbeland: dit is narcoterro­ris­me”

  “Het is naïef van die gangsters om te denken dat ze ons met bedreigingen klein zullen krijgen. België zal nooit een narcostaat worden. Wij geven de strijd nooit op.” Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) is nog moedig en strijdvaardig, op dag vijf in het safehouse. Maar ongeschonden zal hij er niet uitkomen, beseft hij al: “Zolang ik minister ben, zal ik wellicht niet meer alleen naar de bakker kunnen.”