Wouter Beke.
Volledig scherm
Wouter Beke. © Photo News

Beke verdedigt besparingen in sociale sector

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) heeft in het parlement de besparingen in de sociale sector verdedigd. Hij benadrukte dat het om een verschuiving van budgetten gaat en dat hij op de komende ministerraden al voor 1,8 miljoen euro aan nieuwe initiatieven wil voorstellen.

16 reacties

 • Fonz Ooms

  1 jaar geleden
  Eindelijk wordt er bespaard in de politieke verloningen. Besparingen in de sociale sector, daarmee bedoelt hij toch de sociale gevallen bij de politici , hoop ik ? Want dat zijn er veel.
 • Wilfried Vanden Berg

  1 jaar geleden
  Pater Beke gaat met zijn onderkruipers partij bij de volgende verkiezingen onder de kiesdrempel .
 • Mario Bocque

  1 jaar geleden
  Hij en zijn partij zal met de volgende verkiezingen ook veel te kort komen. Hier in België gaat het toch allemaal op de kop van de zwakkeren want die kunnen zich gewoon niet verdedigen.
 • Chris Dupont

  1 jaar geleden
  'De begroting voor welzijn stijgt volgende 5 jaar met 2 miljard euro'. 'De besparingen belopen 1.8 miljoen euro.'
 • Liesbeth Claessens

  1 jaar geleden
  En meneer Beke, hoeveel wordt er op uw loon gespaard?
 1. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten