N-VA-voorzitter Bart De Wever (l.) en CD&V-voorzitter Wouter Beke (r.).
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever (l.) en CD&V-voorzitter Wouter Beke (r.). © Photo News/Belga

Beke haalt uit naar "echt degoutante uitspraak" van De Wever: “Klasse, je hebt het of je hebt het niet”

CD&V-partijvoorzitter Wouter Beke haalt op Twitter zwaar uit naar de “echt degoutante" uitspraken van zijn N-VA-collega Bart De Wever over het Europees lijsttrekkerschap van vicepremier Kris Peeters. "Klasse, je hebt het of je hebt het niet", oordeelt Beke.

40 reacties

 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  ‘Klasse’ heeft Beke anders wel genoeg om met goed-nieuws en gutmensh verhaaltjes de burgers naar de mond te prediken, volgens de richtlijnen van de trado-partij.
 • Urbain Schuermans

  3 jaar geleden
  een klein landje maar oh zo hypocriet
 • Guy Van Becelaere

  3 jaar geleden
  Dit zegt genoeg over die lieden die in het graai Europees parlement zitten daarom is Europa ook een puinhoop door gebuisde politici
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Nu weten we meteen wat De Wever tegen Bourgeois gezegd heeft toen hij hem vroeg plaats te maken voor hemzelf. Wat een droevig einde voor een minister president. PS: Beke heeft Peeters destijds de post van eerste minister afgenomen om Thijssen EU commissaris te maken. "Klasse" kun je dat toch ook niet noemen.
 • marc castermans

  3 jaar geleden
  Beke zou beter eens goed luisteren naar wat De Wever vertelt, dan zou hij meteen weten dat hij nog heel lang op de schoolbanken moet gaan zitten om nog maar aan de hielen van BDW te komen. Wat hij zei over Peeters is de volledige waarheid, gegokt en zwaar verloren.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.