N-VA-voorzitter Bart De Wever (l.) en CD&V-voorzitter Wouter Beke (r.).
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever (l.) en CD&V-voorzitter Wouter Beke (r.). © Photo News/Belga

Beke haalt uit naar "echt degoutante uitspraak" van De Wever: “Klasse, je hebt het of je hebt het niet”

CD&V-partijvoorzitter Wouter Beke haalt op Twitter zwaar uit naar de “echt degoutante" uitspraken van zijn N-VA-collega Bart De Wever over het Europees lijsttrekkerschap van vicepremier Kris Peeters. "Klasse, je hebt het of je hebt het niet", oordeelt Beke.

40 reacties

 • Marc Baeyens

  4 jaar geleden
  ‘Klasse’ heeft Beke anders wel genoeg om met goed-nieuws en gutmensh verhaaltjes de burgers naar de mond te prediken, volgens de richtlijnen van de trado-partij.
 • Urbain Schuermans

  4 jaar geleden
  een klein landje maar oh zo hypocriet
 • Guy Van Becelaere

  4 jaar geleden
  Dit zegt genoeg over die lieden die in het graai Europees parlement zitten daarom is Europa ook een puinhoop door gebuisde politici
 • Gerry Cle

  4 jaar geleden
  Nu weten we meteen wat De Wever tegen Bourgeois gezegd heeft toen hij hem vroeg plaats te maken voor hemzelf. Wat een droevig einde voor een minister president. PS: Beke heeft Peeters destijds de post van eerste minister afgenomen om Thijssen EU commissaris te maken. "Klasse" kun je dat toch ook niet noemen.
 • marc castermans

  4 jaar geleden
  Beke zou beter eens goed luisteren naar wat De Wever vertelt, dan zou hij meteen weten dat hij nog heel lang op de schoolbanken moet gaan zitten om nog maar aan de hielen van BDW te komen. Wat hij zei over Peeters is de volledige waarheid, gegokt en zwaar verloren.
 1. ONZE OPINIE. “Leve België, hier krijg je zonder al te grote inspanningen zomaar 80% van de werkende bevolking aan het werk”
  PREMIUM
  61

  ONZE OPINIE. “Leve België, hier krijg je zonder al te grote inspannin­gen zomaar 80% van de werkende bevolking aan het werk”

  “Jazeker, nog nooit waren zoveel mensen tussen 20 en 64 jaar aan het werk. Maar victorie kraaien is niet gepast. Met welke maatregel zou minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) daarvoor hebben gezorgd?”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Het recht op deconnectie, flexibelere werkweken? Die gelden voor mensen die al werken, niet zij die we nog aan het werk moeten krijgen. Extra gevoelig is bovendien dat de bejubelde vooruitgang blijkbaar in Vlaanderen gebeurde, niet in Brussel of Wallonië.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.