Wouter Beke.
Volledig scherm
Wouter Beke. © Photo News

Beke: "Gruwelijk beeld van 180.000 vaccins in de diepvries klopt niet”

Wouter Beke (CD&V) gaat in tegen de hypothese dat er zo’n 180.000 vaccins in de diepvriezers zouden blijven liggen. “Dat is een gruwelijk beeld, maar stemt niet overeen met de realiteit", zei de Vlaamse minister van Welzijn in het Vlaams Parlement. 

84 reacties

 • Ben Watford

  2 maanden geleden
  De realiteit klopt nooit volgens politici. Er is steeds een uitleg. Deze man heeft zoveel foute beslissingen genomen. De vaccins kunnen makkelijk aan andere groepen gegeven worden. Of is dit logistiek weer te complex?
 • Frank Van den Bulck

  2 maanden geleden
  Héél het beleid van deze zelfbenoemde minister, klopt langs géén kanten !
 • Eddy Vermeulen

  2 maanden geleden
  Gebruik deze voor degene die al een eerste spuit hebben gekregen want ik denk niet dat er nog veel zullen worden geleverd. Het draait altijd om geld. Welke prijs hebben landen zoals VK, Israël ... betaald voor het vaccin.
 • Ludovic KESSELAERS

  2 maanden geleden
  Beke, de incompetentie druipt ervan af, en zijn verklaringen raken meestal kant noch wal. Toch houdt CD&V hem de hand boven het hoofd. De afrekening zal de bevolking dan wel maken in '24 .
 • Alfred LEEMANS

  2 maanden geleden
  Waar blijft deze regering met de met veel tamtam beloofde vaccinatie barometer? In Spanje weet ik dagelijks hoeveel vaccins beschikbaar zijn en hoeveel mensen een eerste en een tweede vaccinatie hebben gekregen. Zo stopt men alle insinuaties.
 1. Iraanse diplomaat in beroep tegen veroordeling tot 20 jaar cel na mislukte aanslag

  Iraanse diplomaat in beroep tegen veroorde­ling tot 20 jaar cel na mislukte aanslag

  De Iraanse diplomaat Assadollah A. heeft beroep aangetekend tegen zijn veroordeling tot 20 jaar cel voor de verijdelde bomaanslag op een bijeenkomst van de Iraanse verzetsbeweging MEK in Frankrijk in 2018. Ook uitvoerders Amir S. en Nasimeh N., die tot 15 en 18 jaar cel werden veroordeeld, en Mehrdad A., die 17 jaar cel kreeg, trekken naar het hof van beroep. Dat werd vernomen bij de rechtbank van eerste aanleg.
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft