BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beke: "Alle volwassenen tegen midden augustus volledig ingeënt, maar één prik moet volstaan voor vaccinatiepaspoort”

Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) heeft deze middag in VTM NIEUWS verklaard dat één prik moet volstaan voor het zogenaamde ‘coronapaspoort’ te kunnen krijgen. Ook wil hij tegen midden augustus elke volwassen Vlaming volledig gevaccineerd hebben.

140 reacties

 • simonne goderie

  1 maand geleden
  Voor wie het niet ziet,Beke probeert de jeugd onder druk te zetten om zich te laten inenten ,dit is overduidelijk en nee hij heeft niks maar dan ook niks te zeggen over het vaccinatiepaspoort.Europa zal dat afleveren en België zoals steeds zal achterop huppelen !
 • Fred De Meulemeester

  1 maand geleden
  Nogal straffe taal!Alle volwassenen tegen dan ingeënt?Wil graag eens zien hoe dees gaat gebeuren...Genoeg volwassenen die het vaccin niet willen!Hetzelfde met de 16-17jarigen...Men spreekt hier over iets waar je niemand toe kan/mag dwingen dus stop aub met die onnozele praatjes te verkopen.Als je 65% van de bovolking gevaccineerd krijgt zal dat al heel veel zijn.
 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Straks denkt Beke nog dat hij het goed heeft gedaan, de pluimen liggen al klaar.
 • Dirk BERX

  1 maand geleden
  Kelly De Saedeleer, klopt niet wat je schrijft ! Want de testfase is achter de rug. De vaccins hebben nu allemaal een voorlopige goedkeuring, en aan de hand van de resultaten en de eventuele bijwerkingen krijgen de vaccins binnen enkele jaren een definitieve goedkeuring. Want zonder dat je het zelf weet, is iedereen al meermaals proefkonijn geweest bij nieuwe medicatie. Of denken jullie dat medische vertegenwoordigers in de dokters wachtzalen oudere medicatie komen aanprijzen !
 • Alfons Hendrickx

  1 maand geleden
  en wat gaat de europas brengen voor mensen die niet mogen gevaccineerd worden wegens medische allergieën daar word niet over gesproken, ze willen wel maar mogen er geen krijgen wat zijn de uitzonderingen
 1. Annulatie Tomorrowland kan Vlaamse regering tot 1,8 miljoen euro kosten, Bart Somers wil overleg met burgemeesters Boom en Rumst: “Als er goede wil is zijn oplossingen te vinden”
  Play
  236

  Annulatie Tomorrow­land kan Vlaamse regering tot 1,8 miljoen euro kosten, Bart Somers wil overleg met burgemees­ters

  Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) gaat "in de loop van volgende week" in gesprek met de burgemeesters van Boom en Rumst over hun beslissing om het dancefestival Tomorrowland dit jaar niet te laten plaatsvinden. Dat heeft hij donderdagavond aangekondigd. "Samen moeten we dat (festival) veilig kunnen organiseren", zo klinkt het. Als het festival niet kan doorgaan, kan dat de Vlaamse overheid tot 1,8 miljoen euro kosten. “Dat is een gevolg de voorschottenregeling van de Vlaamse regering. Als een evenement niet kan doorgaan, moeten de kosten die al gemaakt zijn en niet recupereerbaar zijn, terugbetaald worden", bevestigt minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) aan VTM Nieuws.