Beelden tonen hoe Bart De Wever de benen losgooit met Valerie Van Peel tijdens zomerfeest N-VA

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft in een toespraak op het zomerfeest van zijn partij niet voor het eerst uitgehaald naar de federale regering. Het begrotingstekort, de belastingdruk en het koopkrachtverlies zijn “onhoudbaar en onaanvaardbaar", klonk het in Mechelen. Na zijn toespraak gooide De Wever de benen los op de dansvloer met Valerie Van Peel, die dit najaar stopt als ondervoorzitter.

75 reacties

 • Ronny Ooijen

  1 maand geleden
  Ja, BDW kan goed dansen, in bomen klimmen of zijn hand in een flamingo pop steken. Maar wat zijn we met iemand die nog veel beter is in het uitspreken van loze beloftes, nog beter gratis op de kap van het volk kan leven, nog beter het windhaantje kan uithangen en de allerbeste is in het naar anderen wijzen? Helemaal niets.
 • oswald billiet

  1 maand geleden
  Dat dansje van De Wever deed mij nostalgisch deken aan mijn vroegere escapades. Het mocht er zijn. Hij behoort zeker niet tot die Angelsaksische stijl van de stiff upperlip en Van Peel had voor de gelegenheid het goede rokje gekozen. Een stukje verheffende blijheid dat ook in deze crisistijd bij politiekers kan.
 • Erbert De pus

  1 maand geleden
  Hij kan goed dansen.
 • Anne Marie De Keersmaecker

  1 maand geleden
  BDW heeft veel praats over de huidige regering maar zelf de verantwoordelijkheid nemen doet hij niet als hij aan zet is. Veel geblaat weinig wol en zo kennen we allemaal BDW
 • Walter Kennes

  1 maand geleden
  Bedankt voor het pensioen naar 67 te brengen en de loonnorm op 0.4% te houden. Ik en VOKA zijn u eeuwig dankbaar.