Een illustratiebeeld van Belgische voetbalsupporters.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld van Belgische voetbalsupporters. © BELGA

Bedrijven mogen ondanks corona groot scherm plaatsen voor personeel tijdens EK: maximaal 200 mensen binnen en 400 buiten

Bedrijven mogen tijdens het EK voetbal - dat vanavond van start gaat - grote schermen plaatsen voor het personeel, ondanks de coronabeperkingen die nog gelden in ons land. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigd aan de redactie van HLN.

5 reacties

 • Danny Holemans

  2 weken geleden
  Onder uren naar de voetbal kijken? Dan ook voor de ronde van Frankrijk, tennis,olympische spelen? Ik ga in ieder geval niet bijwerken voor collega's die naar de voetbal gaan kijken
 • Paul De Belser

  2 weken geleden
  Sterk overdreven, mogen de niet voetbal supporters dan naar huis
 • Serge Aernoudt

  2 weken geleden
  Ze zetten er overal. Corona bestaat blijkbaar niet eens meer.
 • Nadine Motten

  2 weken geleden
  Wat een klucht!
 • Geert Landsman

  2 weken geleden
  Waar moeit de politiek zich mee!
 1. Juridische strijd tussen België en Frankrijk wordt bitser: “Wij willen geen 46 windmolens op 10 kilometer van de kust”
  De Panne

  Juridische strijd tussen België en Frankrijk wordt bitser: “Wij willen geen 46 windmolens op 10 kilometer van de kust”

  Een Franse ontwikkelaar wil in de Noordzee bij Duinkerke 46 windmolens van 300 meter hoog bouwen. België en zeker de kustburgemeesters zijn daarmee niet akkoord. Ze binden een juridische strijd aan bij de rechtbank en dienen klacht in bij de Europese Commissie. “Het is nochtans simpel. Verhuis dat windmolenpark 5 kilometer dieper in zee en het is opgelost”, stelt minister van de Noordzee Vincent Van Quickenborne (Open Vld).
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.