Volledig scherm
© ID/Bart De Waele

BDW: "Moslima mag tentje aantrekken en in zee gaan: vooruitgang"

Pas terug uit vakantie ergert Bart De Wever zich alweer blauw. Andere partijen maken een karikatuur van de N-VA-voorstellen over gewapend bestuur, de vrijheid van meningsuiting en de boerkini. Ze krijgen een koekje van eigen deeg. "Je zou zweren dat de boerkini de belangrijkste mijlpaal in de emancipatie van de vrouw is sinds de behaverbrandingen door de Dolle Mina's", sneert de N-VA-leider in een gesprek met deze krant.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. LIVE. Gemiddeld minder dan 2.000 besmettingen per dag in ons land - Oxford-wetenschappers werken aan aangepast vaccin tegen ‘mutanten’ - Aantal coronadoden VS overtreft Amerikaans dodental WO II

  LIVE. Gemiddeld minder dan 2.000 besmettin­gen per dag in ons land - Ox­ford-wetenschap­pers werken aan aangepast vaccin tegen ‘mutanten’ - Aantal coronado­den VS overtreft Amerikaans dodental WO II

  Pfizer kan geen zekerheid bieden voor het aanleveren van de nodige vaccins in de komende weken. De vaccinaties van personeel van Vlaamse ziekenhuizen worden voorlopig uitgesteld door de overheid. De vaccinproducent zegt te begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk gevaccineerd wil worden, “maar dit zijn uitzonderlijke tijden”. Intussen worden steeds meer besmettingen met de Britse variant vastgesteld in België. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"