Links het huis in Gouvy, waar de lichamen van Nathalie Maillet en haar man werden gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Links het huis in Gouvy, waar de lichamen van Nathalie Maillet en haar man werden gevonden. © BELGA/DH

Bazin circuit Spa-Francorchamps vermoord door haar man omdat hij haar in bed betrapte met haar minnares

Zeventien jaar vormden ze een koppel. Allebei waren ze bekende namen in de autosportwereld. Maar zaterdag betrapte Franz Dubois (75) Nathalie Maillet (49) bij hen thuis in Gouvy in bed met haar minnares. Hij schoot ze allebei dood, belde de politie en pleegde zelfmoord nog voor de eerste agenten ter plaatse waren.

 1. LIVE. Coronaprotest in Brussel vandaag: “Politie zowel in uniform als in burger aanwezig”

  LIVE. Coronapro­test in Brussel vandaag: “Politie zowel in uniform als in burger aanwezig”

  Het Overlegcomité heeft strengere regels opgelegd voor het onderwijs en de vrije tijd. Wereldwijd maakt men zich zorgen om de omikronvariant, die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika, en bij negen mensen in ons land werd aangetroffen. De nieuwe variant is mogelijk besmettelijker dan de deltavariant, maar een nieuwe studie stelt dat vaccins wellicht ook beschermen tegen omikron. Ondertussen kleurt bijna heel Europa (donker)rood op de coronakaart. Buitenlandse Zaken heeft haar reisadviezen andermaal aangescherpt.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.