Links het huis in Gouvy, waar de lichamen van Nathalie Maillet en haar man werden gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Links het huis in Gouvy, waar de lichamen van Nathalie Maillet en haar man werden gevonden. © BELGA/DH

Bazin circuit Spa-Francorchamps vermoord door haar man omdat hij haar in bed betrapte met haar minnares

Zeventien jaar vormden ze een koppel. Allebei waren ze bekende namen in de autosportwereld. Maar zaterdag betrapte Franz Dubois (75) Nathalie Maillet (49) bij hen thuis in Gouvy in bed met haar minnares. Hij schoot ze allebei dood, belde de politie en pleegde zelfmoord nog voor de eerste agenten ter plaatse waren.

 1. Van Ranst over stijgende coronacijfers: “Nu afstappen van federale fase zou niet verstandig zijn”

  Van Ranst over stijgende coronacij­fers: “Nu afstappen van federale fase zou niet verstandig zijn”

  Op het Overlegcomité van volgende week vrijdag wordt beter niet beslist om af te stappen van de federale fase. In de huidige situatie, met fors oplopende besmettingen, zou dat volgens viroloog Marc Van Ranst “niet verstandig” zijn. Begin deze week werd het hoogste aantal besmettingen van dit jaar genoteerd. “Het is nu afwachten hoe zich dat vertaalt in de ziekenhuizen en op de intensive care-afdelingen”, zegt Van Ranst. “Tegen eind volgende week moeten we een idee hebben van waar het naartoe gaat.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.