Ann-Lawrence Durviaux (links) en Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, met haar man, Franz Dubois.
Volledig scherm
Ann-Lawrence Durviaux (links) en Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, met haar man, Franz Dubois. © PHOTONEWS/DH

Bazin circuit Spa-Francor­champs en minnares gingen avond voor ze vermoord werden door echtgenoot nog met hem dineren

Nathalie Maillet, de 49-jarige directrice van het circuit Spa-Francorchamps, zou samen met haar minnares Ann Lawrence Durviaux de avond voor hun dood gedineerd hebben met haar 75-jarige echtgenoot Franz Dubois. Dubois, die zeventien jaar lang een koppel met Maillet vormde, schoot beide vrouwen in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag dood en pleegde daarna zelfmoord. Zowel Dubois als Maillet waren bekende namen in de autosportwereld. 

  1. COLUMN. “Wachtlijsten, gebrek aan medicijnen, tekort aan personeel... Elke dag zijn er zorgelijke signalen als het over onze gezondheid gaat”
    PREMIUM
    2

    COLUMN. “Wachtlijs­ten, gebrek aan medicijnen, tekort aan personeel... Elke dag zijn er zorgelijke signalen als het over onze gezondheid gaat”

    Elke zaterdag blikt onze columniste terug op de week. Het tekort aan sommige medicijnen in ons land, is het zoveelste signaal van een geneeskunde onder druk. Wachtlijsten in de psychiatrie, kortere opnames in het ziekenhuis, fusies, zorgpersoneel dat men tot in India zoekt... Als patiënt weinig geruststellend. “Je voelt je soms een hete aardappel die continu doorgeschoven wordt.”