Batibouw
Volledig scherm
© Batibouw

Batibouw vindt in 2022 weer fysiek plaats

De bouw- en verbouwbeurs Batibouw - die dit jaar virtueel moest doorgaan door het coronavirus - zal volgend jaar opnieuw fysiek georganiseerd worden in Brussels Expo. Bezoekers zullen wel een Covid Safe Ticket moeten kunnen voorleggen, zo kondigt organisator Fisa aan.

0 reacties

 1. Valt vrijdag het doek over Autosalon? “Salon of niet, autoverkoop zal sowieso veranderen”
  PREMIUM

  Valt vrijdag het doek over Autosalon? “Salon of niet, autover­koop zal sowieso veranderen”

  Komt er in januari nog een 99ste editie van het Autosalon of niet? Vrijdag wordt de knoop doorgehakt, nu grote merkgroepen als D’Ieteren en Stellantis dreigen af te haken. Hoe dan ook zal de autoverkoop de komende jaren drastisch veranderen volgens auto-expert Tony Verhelle. Hij voorspelt minder showrooms en dealers, en meer online verkoopstappen. “Al zal toch één aspect waarschijnlijk offline blijven.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?