De twee locaties van de basisscholen in Erquelinnes (Henegouwen). Foto onder: scène uit ‘Squid Game’.
Volledig scherm
De twee locaties van de basisscholen in Erquelinnes (Henegouwen). Foto onder: scène uit ‘Squid Game’. © Facebook - Netflix

Basisschool waarschuwt ouders voor serie ‘Squid Game’: kinderen spelen gewelddadige scènes na

HENEGOUWENOver de Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’ is al veel gezegd en geschreven. De Netflix-reeks is ook bij basisschoolleerlingen - absoluut niet hun leeftijdsgroep - in het Henegouwse Erquelinnes een hit. De schooldirectie richtte zich dinsdag in een Facebookpost tot de ouders om te melden dat leerlingen die gewelddadige scènes naspelen en elkaar slaan sancties krijgen.

12 reacties

 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Och laat ze doen. Vooral de messentrekkers die hier tegenwoordig massaal in ons land rondlopen. Hoe meer bloed, hoe meer doden,hoe meer vreugde. Eindelijk eens uitdunning van onze overbevolking.
 • Tessa vandermout

  2 maanden geleden
  Die hebben allemaal het netflix wachtwoord van hun ouders zekers ? Er is ook op dat vlak nog heel veel sensibiliseringswerk nodig bij de ouders.
 • Olivier Paquay

  2 maanden geleden
  Dat kan dan alleen op scholen voor kinderen die al minstens 5 keer zijn blijven zitten ? de serie is immers 16+ en kinderen in de lagere school zijn meestal tog jonger dan 12 nee ?
 • Amber Habex

  2 maanden geleden
  Houd u kinderen dan ook van tiktok want daar passeerd dat ook veel
 • Merel Depauw

  2 maanden geleden
  Oh nee, moord, brand, er werd een mep uitgedeeld op de speelplaats, plaats het in alle kranten.