Volledig scherm
© Photo News

Bart Tommelein is kandidaat-voorzitter Open Vld

Bart Tommelein stelt zich officieel kandidaat om de volgende voorzitter van Open Vld te worden. Hij werpt zich op als de voorzitter die boven de twee kampen in de partij staat. “Het is tijd om de rust te doen terugkeren. Niemand komt in een café waar er gevochten wordt." 

  1. OVERZICHT. Dit zijn alle nieuwe coronamaatregelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

    OVERZICHT. Dit zijn alle nieuwe coronamaat­re­ge­len in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

    Sinds vrijdag zijn over heel het land heel wat nieuwe maatregelen getroffen om de grote verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vrijdag werden de maatregelen voor cultuur, sport en vrije tijd voor het hele land aangescherpt, terwijl in Wallonië en Brussel nog strengere maatregelen werden ingevoerd. Vlaanderen besliste om, naast de strengere federale maatregelen, voorlopig geen andere verstrengingen door te voeren. Wij zetten alle maatregelen per regio op een rijtje.
  2. Chris Janssens (Vlaams Belang): “Als vijf studenten die broodje eten boete krijgen, maar betogende Afrikanen in Brussel niet, waar is dan geloofwaardigheid?”

    Chris Janssens (Vlaams Belang): “Als vijf studenten die broodje eten boete krijgen, maar betogende Afrikanen in Brussel niet, waar is dan geloofwaar­dig­heid?”

    Vlaams Belang-fractieleider Chris Janssens pleit voor een strenge en “geloofwaardige” handhaving van de coronamaatregelen. “Als vijf studenten die een broodje eten beboet worden, maar groepen betogende Afrikanen in Brussel niet, waar is dan de geloofwaardigheid?”, vraagt Janssens zich af. “Dat meten met twee maten ondergraaft de bereidheid om de maatregelen na te leven.”