Bart De Wever kritisch: “Overlegcomité is net iets te vroeg gekomen”

Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt dat het Overlegcomité er te vroeg is gekomen. “Iedereen ziet dat de vierde golf met de deltavariant naar beneden aan het gaan is. Maar ze zien nog niet dat die omicrongolf omhoog aan het komen is”, zegt De Wever. “Het zal nog duidelijk moeten worden hoe zwaar dat precies wordt. Dus op dit moment heb je weinig zekerheid.”

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.