Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bart De Pauw en merendeel vrouwen komen vandaag naar proces

Het merendeel van de negen vrouwen die zich burgerlijke partij stelden tegen Bart De Pauw (53) zullen woensdagochtend aanwezig zijn bij de start van het stalkingproces. Enkelen zouden door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn. Ook Bart De Pauw (53) zal present tekenen, zijn vrouw Ines zou naar verluidt nog twijfelen.

  1. Vlaamse regering maakt 5,5 miljoen euro vrij voor asbestverwijdering in scholen en welzijnsinstellingen

    Vlaamse regering maakt 5,5 miljoen euro vrij voor asbestver­wij­de­ring in scholen en welzijnsin­stel­lin­gen

    De Vlaamse regering gaat geld vrijmaken om scholen en welzijnsinstellingen asbestveilig te maken. Dat kondigt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) aan in een persbericht. Met de 5,5 miljoen euro extra kan in 165 scholen en 190 zorginstellingen asbest worden verwijderd. “Bij honderden gebouwen kunnen we daarbovenop ook al asbestinventarissen opmaken om toekomstige verwijderingen voor te bereiden”, aldus Demir.
  2. Derde meer zelfstandigen met buitenlandse nationaliteit op vijf jaar tijd

    Derde meer zelfstandi­gen met buitenland­se nationali­teit op vijf jaar tijd

    Het aantal buitenlandse zelfstandigen dat in België aan de slag is, is op vijf jaar tijd met een derde gestegen. Dat blijkt donderdag uit een analyse van ondernemersorganisatie NSZ op basis van cijfers van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ). Het aantal buitenlandse zelfstandigen is daarmee een stuk sneller toegenomen dan de algemene stijging van het aantal zelfstandigen.