Babypanda Bao Di.
Volledig scherm
Babypanda Bao Di. © BELGA

Babypanda’s voorgesteld aan grote publiek in Pairi Daiza

Pairi Daiza opende vandaag voor het eerst de deuren in de winter. Ook de in augustus geboren babypanda’s werden voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek.

0 reacties

 1. 17-jarige wielrenster van Oostenrijks nationaal wielerteam aangereden door bus terwijl ze WK-parcours (in verkeerde richting) verkent
  Play
  Leuven

  17-jarige wielren­ster van Oosten­rijks nationaal wielerteam aangereden door bus terwijl ze WK-par­cours (in verkeerde richting) verkent

  Donderdag strijkt het wielerpeloton neer in Leuven, maar ook vandaag zijn er al veel wielrenners op de baan. En dat is niet altijd volgens de verkeersregels. Een 17-jarige wielrenster van de Oostenrijkse nationale wielerploeg raakte gewond, nadat ze werd aangereden door een bus van de Lijn. De chauffeur werd door de wielrenners verrast omdat zij tegen de richting reden.
 2. Na de aanhouding van 87-jarige antiquair: “Oudere gedetineerden moet je beschermen tegen jonge criminelen”
  PREMIUM

  Na de aanhouding van 87-jarige antiquair: “Oudere gedetineer­den moet je beschermen tegen jonge criminelen”

  De 87-jarige Aloïs D. die na de moord op zijn vrouw in een rollator werd voorgeleid, is een beeld dat steeds vaker voorkomt. Ze zijn namelijk steeds talrijker, de daders op leeftijd. De man die lang de titel droeg van oudste moordenaar van België pochte ooit tegenover deze krant dat hij het geen straf vond om in de gevangenis te zitten. Maar volgens experts hebben tachtigers achter tralies wel degelijk extra zorg nodig. Hoe vang je geriatrische problemen op in de cel? En hoe voorkom je dat oudere gedetineerden worden afgeperst door jonge criminelen?