Autopsieverslagen slachtoffers aanslagen 22 maart gestolen uit Brusselse parketgebouw

Bij een inbraak in het parketgebouw in Brussel zijn de autopsieverslagen gestolen van de slachtoffers van de terreuraanslagen van 22 maart. Dat heeft VTM NIEUWS vernomen. De verslagen stonden op één harde schijf.

59 reacties

 • Zjos Peeters

  4 jaar geleden
  Kan hier in dit land nu werkelijk ALLES??
 • Patrick morel

  4 jaar geleden
  Justitie is net comedy capers alleen moest je het op tv zien, je zou het niet geloven. Daarom draagt dame justitia een blinddoek, ze kan het niet meer aanzien wat er hier allemaal gebeurt.
 • Luc De Clip

  4 jaar geleden
  Veel drama om weinig, alle autopsie verslagen heeft dokter ook in zijn persoonlijke bestanden en kan deze gewoon opnieuw printen of mailen.
 • Ruben Van Eynde

  4 jaar geleden
  Hahahah weet ge wat maak het de dieven nog gemakkelijker en zet alles anders op ne stick en leg hem aan de receptie.
 • danny meulders

  4 jaar geleden
  we hebben een regering van lopende zaken dan is het normaal dat er al eens iets verdwijnt
 1. ONZE OPINIE. De Grote Peiling: “Niet alleen koning Filip mag beginnen nagelbijten over 2024, de hele politieke kaste”
  PREMIUM
  31

  ONZE OPINIE. De Grote Peiling: “Niet alleen koning Filip mag beginnen nagelbij­ten over 2024, de hele politieke kaste”

  “Een jaar voor de verkiezingen oogt het politieke bord voor bestuurspartijen weinig hoopgevend”, analyseert politiek journalist Isolde Van den Eynde. “De kloof tussen Wallonië dat erg links stemt en Vlaanderen dat erg rechts stemt wordt enkel groter. Het vertrouwen in de federale regering kalft af, maar ook in de regionale regeringen is het wantrouwen bijzonder groot. Partijen vechten om enkele centimeters winst van elkaar - kijk naar N-VA en CD&V -, maar ze worden allemaal samen kleiner en kleiner.”
 2. Vlaamse regering beslist: dit is het definitieve tracé van de Ventilushoogspanningslijn
  Play
  72

  Vlaamse regering beslist: dit is het definitie­ve tracé van de Ventilus­hoog­span­nings­lijn

  De Vlaamse regering heeft het tracé van de Ventilushoogspanningslijn, die energie van de windmolenparken op zee aan land moet brengen, definitief vastgelegd. In het nieuwe tracé kan de regering het aantal getroffen gezinnen beperken tot zo’n 80. In Zedelgem, Torhout en Izegem gaat de lijn deels ondergronds. “Niemand vindt deze beslissing leuk, maar mensen nog langer in onzekerheid laten zitten, was voor mij geen optie”, reageert Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA).
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. KIJK. “Net ervoor stonden ze op díe plek”: coach getuigt hoe kinderen ontsnappen aan ergste, OHL-speler Kiyine houdt aan crash verschoven ruggenwervels over
  158

  KIJK. “Net ervoor stonden ze op díe plek”: coach getuigt hoe kinderen ontsnappen aan ergste, OHL-spe­ler Kiyine houdt aan crash verschoven ruggenwer­vels over

  “De knal was als een gasexplosie.” Loic Gachertz, sportief directeur en coach van basketbalclub Alliance Flémalle, is stevig onder de indruk na de spectaculaire crash van Sofian Kiyine (25), de speler van OHL die donderdagavond met z’n wagen een sporthal letterlijk binnenvloog. “Gelukkig hebben de kleinsten de crash niet gezien, enkel gehoord.” Kiyine kon nog niet verhoord worden. Hij ligt in het ziekenhuis. Volgens zijn zaakwaarnemer is hij “in orde” en heeft hij een paar verschoven ruggenwervels. “Sofian heeft nooit het bewustzijn verloren.”
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 4. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.