Karin Gerard raakte bij het grote publiek bekend door het assisenproces tegen de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuyse.
Volledig scherm
Karin Gerard raakte bij het grote publiek bekend door het assisenproces tegen de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuyse. © BELGA

Assisenrechter ziekenhuis in geslagen

De bekende Brusselse assisenvoorzitter Karin Gérard is gisterenavond na haar werk aangevallen door drie mannen. Het trio stond haar rond 19 uur ter hoogte van Louizalaan op te wachten. Ze incaseerde meerdere vuistslagen in het gelaat. De agressors lieten hun slachtoffer zwaargewond achter op straat en vluchtten weg.

 1. Testteams rukken massaal uit: al 91 gevallen van gevreesde Britse variant

  Testteams rukken massaal uit: al 91 gevallen van gevreesde Britse variant

  De besmettelijke Britse variant van het coronavirus verspreidt zich over het hele land. Naast een zware uitbraak in Houthulst zijn er ook gevallen in Edegem en Kontich, en vermoedelijk in Geraardsbergen en Aalst. Sciensano meldt dat in totaal al 91 gevallen van de Britse variant zijn gevonden en 7 van de Zuid-Afrikaanse. Al liggen de werkelijke aantallen vele malen hoger, want bij uitbraken wordt gewerkt met steekproeven.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen