Beschuldigde Karel Boiten met op de voorgrond zijn advocaat Alex Vanbets.
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Karel Boiten met op de voorgrond zijn advocaat Alex Vanbets. © Photo News

ASSISEN. Tiramisu-moord. “Als Karel Boiten zo’n gewiekste moordenaar is, waarom liet hij dan alle bewijzen gewoon in huis?”

“Ik heb Annick altijd enorm graag gezien. Ik zou mijn laatste druppel bloed voor haar geven. Ik mis haar elke dag, elke minuut opnieuw. Met de hand op het hart zeg ik dat ik haar niet gedood heb. Dat zweer ik.” Voor aanklager en verdediging het woord namen, schreeuwde beschuldigde Karel Boiten opnieuw zijn onschuld uit. Morgen weet hij of de jury hem gelooft of niet.

3 reacties

 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Iets stoort mij aan deze zaak en dat is dat ze Over de Doodsoorzaak niet 100% zeker zijn zelfs geen 50% !!? En dan toch deze man voor het gerecht brengen voor moord ?? Als je niet 100% zeker bent dat het slachtoffer door vergiftiging omkwam , hoe kan je iemand dan voor het gerecht brengen ? je moet toch eerst zeker zijn van de Doodsoorzaak ? Er is dus gerede twijfel en dus moet de Man vrij geproken worden ?
 • Marianne Van den Lemmer

  1 jaar geleden
  Waarom liet hij alles in huis staan? Arrogantie? Domheid? Onderschatting van het speurteam? Overmoed? Ik kan nog wel wat bedenken.
 • Fanny Konings

  1 jaar geleden
  Bewaren van souvenirs. Of wanneer criminelen zelfs een huiszoeking mogen weigeren.