Stephaan Du Lion, op zijn eerste procesdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephaan Du Lion, op zijn eerste procesdag. © Photo News

ASSISEN. Seriemoordenaar Stephaan Du Lion op eerste procesdag: “Wanneer een vrouw slaag verdient? Als ze in haar eentje wil uitgaan, bijvoorbeeld”

Wat dreef viervoudig moordenaar Stephaan Du Lion? Zelfzeker, met één duim achter de broekzak gehaakt, mocht hij daarop antwoorden. De glazenwasser bleek een Antwerpse volksfiguur die op school ‘den onnozeleir’ uithing en niet wil dat vrouwen ‘hun gangske gaan’. Over de feiten klonk het zo: “Ik raakte seksueel geprikkeld en kon dat niet beheersen.” Volgens zijn absurde logica wilden de slachtoffers het ook.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    6

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.