Marc Laudet en Ashley Van de Velde staan terecht voor het Hof van Assisen voor moord op Christine Lenaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Laudet en Ashley Van de Velde staan terecht voor het Hof van Assisen voor moord op Christine Lenaerts. © Photo News

ASSISEN. Schoonbroer van gevangenisverpleegster zet “vedette” Van De Velde kordaat op haar nummer

Naarmate dit proces vordert, voelt beschuldigde Ashley Van De Velde zich steeds meer als een vis in het water. Ze vraagt te pas en te onpas het woord, spreekt iedereen bij de voornaam aan en geeft met veel zin voor theater en in een plat Kempisch dialect haar visie op de dingen. Voor voorzitter Dirk Thys en de familie van gevangenisverpleegster Christine Lenaerts was de maat gisterochtend vol.

0 reacties

  1. Zo verliep wekenlange zoektocht naar Jürgen Conings
    Play

    Zo verliep wekenlange zoektocht naar Jürgen Conings

    Jürgen Conings verdween op 17 mei. Bijna vijf weken later is zijn lichaam gevonden in het Nationaal Park Hoge Kempen. Net voor zijn verdwijning steelt hij nog wapens uit de kazerne van Leopoldsburg. De beroepsmilitair laat een afscheidsbrief achter met daarin onder meer bedreigingen aan viroloog Marc Van Ranst. Er wordt meteen alarm geslagen en Van Ranst moet onderduiken. Er wordt een ongeziene klopjacht gestart met honderden agenten en militairen uit binnen- en buitenland. Maar Jürgen Conings blijkt onvindbaar.