Beschuldigde Yvo Theunissen (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Beschuldigde Yvo Theunissen (links). © Photonews

ASSISEN. Psychiater over killer van agent: “Selectief geheugenverlies bestaat niet”

Het geheugen is een vreemd en weinig betrouwbaar iets, zo blijkt hier elke dag. Beschuldigde Yvo Theunissen herinnerde zich kort na de feiten helemaal niks. Een jaar later wist hij plots dat hij een wapen bij had in Spa. Sindsdien keert zijn geheugen beetje bij terug. Tot hier ter zitting, weliswaar in een soort “salamivorm”. Stukje wel, stukje niet, stukje wel, stukje niet.

3 reacties

 • wesley netnem

  2 maanden geleden
  Voor zulke daden is er maar één gepaste straf en dat is Effectief levenslange opsluiting zon der ooit vrij te komen ! Eigenlijk zou dat voor alle moorden en doodslagen moeten zijn ! Het slachtoffer kunnen ze immers ook geen tweede kans meer geven ...en je kan een dader toch niet belonen als het slachtoffer door hen vermoord is ??
 • Evan De Jongh

  2 maanden geleden
  Donald De Baets, als je niet kan kiezen welk stukje je wel vergeet en welk niet dan is het niet selectief hé, klinkt in elk geval bizar dat hij niet meer herinnert dat hij een agent heeft vermoord en dat hij een wapen had. Geen medelijden met deze mensen, niemand heeft hem gedwongen drugs te nemen en mag nooit een excuus zijn. Gewoon gevangenis in, geen instelling want dan is hij binnen enkele maanden "genezen" en loopt hij vrij rond.
 • DONALD DE BAETS

  2 maanden geleden
  Selectief geheugenverlies bestaat niet? Bestaat wel maar je kan niet kiezen welk stukje wel en welk stukje niet. Ik kan het weten.